Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ADAM TSAROUCHIS and BAND LIVE - “Come fly with me”


Γράφει η Μιρέλα Σταυρινού


Παρασκευή, 18 Ιουλίου 2014 | 9:30 μ.μ.

Fragma Café | www.fragma.gr | Τηλ: +30 210 81 43 415

Φράγμα της Λίμνης του Μαραθώνα

Είσοδος Ελεύθερη

O Αδάμ Τσαρούχης σε ένα μουσικό βράδυ διαφορετικό από όλα τα άλλα…  στον υπέροχο χώρο του Fragma Café στο φράγμα της λίμνης του Μαραθώνα. Σε μουσικές επιλογές από τον χώρο της Jazz και όχι μόνο, με τραγούδια όπως το "Fly me to the moon", "L.O.V.E", "All of Me", "My Funny Valentine" κ.α., τραγούδια από την ελληνική μουσική σκηνή διασκευασμένα με Jazz διάθεση, το πρώτο τραγούδι του Αδάμ Τσαρούχη με τίτλο «Με τον Καιρό» σε μουσική της Σίσσυς Βλαχογιάννη, η διασκευή του «Τί σήμερα, τι αύριο, τι τώρα» του Β. Τσιτσάνη από το νέο cd του Retropolis II, το «Μία αγάπη για το καλοκαίρι» που αγαπήθηκε από τα ραδιόφωνα και έναν νέο δίσκο έτοιμο να κυκλοφορήσει.

Μουσικές που σιγοτραγουδήσαμε σε ρομαντικές βραδιές ή αγαπήσαμε μέσα από θρυλικές ταινίες. Μελωδίες και ήχοι που μας ταξιδεύουν στο Θέατρο και τον Κινηματογράφο και μέσα σε μία στιγμή μας καλούν να ερωτευτούμε με Jazzy και  Swing  διάθεση. Jamie Cullum, Michael Buble, Frank Sinatra, Melody Gardot κ.α. ,  καθώς και τραγούδια από την ελληνική μουσική σκηνή διασκευασμένα με κέφι.

Μαζί του οι τέσσερις εξαίρετοι μουσικοί, Κώστας Αναδιώτης στο πιάνο,  Αδάμ Δόγκας στο κλαρινέτο και το σαξόφωνο, Έλλη Δαδήρα στο κοντραμπάσο και το τραγούδι και o Δημήτρης Χριστοδουλάκης στα τύμπανα. Μια καλοκαιρινή βραδιά που σίγουρα θα σας ξεσηκώσει να τραγουδήσετε και να χορέψετε μέχρι το πρωί στη μοναδική ατμόσφαιρα του Fragma Café, κάτω από τα αστέρια!

                                                         
ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Γεννήθηκε στην Αθήνα. Σπούδασε τραγούδι και θεωρητικά στο Εθνικό Ωδείο, καθώς επίσης και στην Κρατική Σχόλη Χορού για δύο χρόνια. Το 2007 κερδίζει την υποτροφία Jacob Pillow και παρακολουθεί Summer course για Jazz / Musical Theatre στην Βοστώνη. Επίσης παρακολουθεί μαθήματα Musical Theatre από την Σία Κοσκινά. Συμμετέχει σε παραστάσεις musical όπως "La Cage aux folles", "Escape", "Τρεις Κόρες εν καμίνω", καθώς και στις όπερες "Die fledermauss", "The Tale of Tsar Saltan" της Εθνικής Λυρικής Σκηνής.

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ

Έχει συνεργαστεί δισκογραφικά με Έλληνες τραγουδιστές και δημιουργούς όπως την Φωτεινή Δάρρα, τον Αλκίνοο Ιωαννίδη, τον Λάκη Χαλκιά, την Σία Κοσκινά, τον Μίμη Πλέσσα, τον Δημήτρη Παπαδημητρίου, τον Γιάννη Μαρκόπουλο κ.α.  Έχει εκπροσωπήσει την Αυστρία στο Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurovoice το 2010 στη Αθήνα με τον Tafkanik και το τραγούδι "Time To Believe".


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

2004 -2006 - Συνεργασία με το φωνητικό χορωδιακό σύνολο "Εν φωναίς"

2006 - Magic of the musicals, 2008- Escape the Musical

2008 - The Tale of Tsar Saltan ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ - Die Fledermauss

2009 - ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ - La Cage aux folles - θέατρο Παλλάς 2009

2011 - ΤΡΕΙΣ ΚOΡΕΣ ΕΝ ΚΑΜΙΝΩ (Theatre Badminton) –

2011 - Πριγκίπισσα Ανελία ( Musical)

2011 - 2012 ΠΑNAΓΙΑ ΤΩΝ ΠΑΡΙΣΙΩΝ

2012 - προσωπικές συναυλίες με την παράσταση ''Throwback Stories''

2012 - “Come Fly with Me” στο Ηalf Note Jazz Club & το Faust

2012 - Dizzy Miles Βackstage Badminton

2013 - «Θα σε πάρω να φύγουμε» σε σκηνοθεσία του Φωκά Ευαγγελινού στο Θέατρο Badminton

2013 – “Come fly with me”, Café Νομισματικού Μουσείου. 25.07.2013

2014 - «Η Μαρινέλλα συναντά τη Βέμπο» |Θέατρο Badminton |  15 Ιανουαρίου 2014

Μέσα στο 2013 κυκλοφορεί το πρώτο του τραγούδι με τίτλο «Με τον Καιρό» σε μουσική της Σίσσυς Βλαχογιάννη και στίχους Ion Standis. Συμμετέχει στο Retropolis II με την διασκευή του «Τί σήμερα τί αύριο τί τώρα» του Β. Τσιτσάνη, καθώς και στο project «7 τραγούδια για το καλοκαίρι» με το τραγούδι «Μια αγάπη για το καλοκαίρι» του Γιάννη Σπανού σε διασκευή της Σίσσυς Βλαχογιάννη για την εφημερίδα Metropolis Free Press. Μέσα στο 2014 αναμένεται και η κυκλοφορία της πρώτης του δισκογραφικής δουλειάς.

LINKS

Με τον καιρό


Τόσα Λόγια


Sway


Come fly with me


Τι σήμερα, Τι αύριο, Τι τώρα

Δεν υπάρχουν σχόλια: