Τρίτη 1 Ιουλίου 2014

Οι Νικητές του Up the W-all!


Γράφει η Μιρέλα Σταυρινού


Φίλοι του Medley Project, θα θυμάστε ότι πριν λίγες μέρες σας είχαμε παρουσιάσει και προτείνει το πρωτότυπο φεστιβάλ του θεάτρου VAULT, ο νικητής του οποίου θα συνεχίσει τις παραστάσεις του στον Πολυχώρο Vault την προσεχή θεατρική σεζόν.

Ως μέλος της κριτικής επιτροπής, με χαρά σας ανακοινώνω ότι…

Η παράσταση "IF ONLY" νικητής του 1ου Up the W-all festival!

10 θεατρικές ομάδες, πάνω από 30 ηθοποιοί, έβαλαν τα δυνατά τους διεκδικώντας μία θέση στην επόμενη θεατρική σεζόν του VAULT. Οι θεατρικές ομάδες παρουσιάσαν το έργο τους δύο φορές στο κοινό, το οποίο ψηφίσε την αγαπημένη του παράσταση και σε συνδιασμό με την βαθμολογία της κριτικής επιτροπής (50/50) ανέδειξε το έργο που θα συνεχίσει τις παραστάσεις του στον Πολυχώρο Vault τη σεζόν 2014-15.

Το “Ιf Only” είναι η παράσταση που κέρδισε μια θέση στο πρόγραμμα του Vault την επόμενη θεατρική σεζόν. Το δημιούργημα του Στέφανου Αχιλλέως με τη συμμετοχή του ίδιου και των Γιώργου Ανδρουλάκη, Έλενας Μεντζέλου, Χρυσάνθης Παπαγεωργίου κατέκτησε την πρώτη θέση, αγγίζοντας το (4.5/5) στη βαθμολογία κοινού και κριτικής επιτροπής.

Το “Ψέματα ή αλήθεια” σε σκηνοθεσία της Δήμητρας Σύρου με τους Νίκο Αξιώτη, Νίκη Κατσαρού, Ελεάνας Σταθοπούλου, βρέθηκε στη δεύτερη θέση (4.33/5).

Τρίτο στη βαθμολογία (4.30/5) το πρωτοεμφανιζόμενο «Μια συνομιλία είμαστε» του Σπύρου Ρασιδάκη με τις Ζαφειρία Δημητροπούλου – Δελάνχελ, Άννα Μενενάκου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: