Πέμπτη 22 Μαΐου 2014

Εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους βιβλιοφάγους


Γράφει η Μιρέλα Σταυρινού


Μετά τον κυκεώνα προεκλογικών εκδηλώσεων αλλά και στη δίνη των συγκεντρώσεων ενόψει Ευρωεκλογών, το κέντρο του Χαλανδρίου γέμισε κόσμο. Γέμισε όμως ασφυκτικά και έχασε για λίγο – ελπίζω προσωρινά – τον ήρεμο και προαστιακό του χαρακτήρα.

Χώρος δημιουργικής γαλήνης αλλά και πολιτισμού, το έχουμε αναφέρει και στο παρελθόν στο Medley Project, είναι το βιβλιοπωλείο Ευριπίδης στην Στοά.

Εκεί λέω να καταφύγω την εβδομάδα που διανύουμε, όχι μόνο για να ξεφύγω από την πολυκοσμία της πλατείας, αλλά και για να παρακολουθήσω πολλές και ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις.

Αντίστοιχες γίνονται και στον Ευριπίδη στην Κηφισιά.

Καλή προεκλογική εβδομάδα!

ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΗ ΣΤΟΑ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ

Εκδηλώσεις για ενήλικες

Πέμπτη, 22 Μαίου, 7 το απόγευμα


Πένυ Παπαδάκη
Χωρίς δίχτυ ασφαλείας
Η Άννα, η σιδηρά κυρία μιας μεγάλης εταιρείας στην οποία αφοσιώθηκε ολοκληρωτικά και για την οποία θυσίασε το μεγαλύτερο μέρος της ζωής της εις βάρος της οικογένειάς της, ξαφνικά απολύεται. Η κρίση, που μέχρι χθες δεν την άγγιζε, τυλιγμένη καθώς ήταν στο κουκούλι της δύναμης και της αλαζονείας της, χτύπησε και τη δική της πόρτα. Ένα δυνατό και επίκαιρο μυθιστόρημα για την κρίση που γεννά κρίσεις αξιών, ιδεών, χαρακτήρων, αλλά και δεύτερες ευκαιρίες για όσους τολμούν!
Για το βιβλίο θα μιλήσει η συγγραφέας-ηθοποιός Μαρία Χανιώτου, και η δικηγόρος Αθανασία Αλεξανδρή Αμπατζή. Η συγγραφέας θα συνομιλήσει με τους αναγνώστες και θα υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου της.
Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

Εκδηλώσεις για παιδιά

Σάββατο, 24 Μαίου, 12 το μεσημέρι

Ράνια Μπουμπουρή

          
Οι γονείς μου
Μία τρελή τρελή αλφαβήτα
Τα παιδιά μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες παρέα με τη συγγραφέα, θα μάθουν για τους καλύτερους γονείς του κόσμου και θα τραγουδήσουν για όλα τα γράμματα μαζί, που ξέρουν να περνούν ωραία και κάνουν την καλύτερη παρέα!
Εκδόσεις ΨΥΧΟΓΙΟΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ

Εκδήλωση για παιδιά

Σάββατο, 24 Μαίου, 12 το μεσημέρι

 
            Μαρία Αγγελίδου
Ιστορίες που τις είπε ο δρόμος, η θάλασσα, ο πόλεμος, η αγορά
Η συγγραφέας Μαρία Αγγελίδου με αφορμή τα βιβλία της συναντά τους μικρούς μας φίλους και τους καλεί σ’ ένα ταξίδι στον χρόνο για να ανακαλύψουν μαζί ότι… η Ιστορία δεν είναι μόνο μάθημα!
Εκδόσεις ΜΕΤΑΙΧΜΙΟ

Δεν υπάρχουν σχόλια: